Επαγγελματικο

Ο ΚΑΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ LEDVANCE ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ!

ΤΑ ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ΓΙΑ ΤΟ 2021/22

ΑΣΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ: ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΜΕΡΑ

Η LEDVANCE έχει επεκτείνει τη γκάμα των συστημάτων φωτισμού για δρόμους, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, αθλητικές και άλλες υπαίθριες εγκαταστάσεις. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά αποδοτικά, απολύτως αξιόπιστα, πολυχρηστικά, ευέλικτα, σε συνδυασμό με την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Αυτό προσφέρει στους επαγγελματίες φωτισμού μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά αποδοτικές και μελλοντικά βιώσιμες αντικαταστάσεις LED για συμβατικά φώτα υψηλής πίεσης. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα φωτιστικά δρόμου και οι προβολείς της LEDVANCE πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις της EE τον οικολογικό σχεδιασμό και τη σήμανση ενέργειας (SLR/ELR). 

Το φάσμα εφαρμογής καλύπτει τα πάντα, από τον ασφαλή οδικό φωτισμό σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN 13201 έως τον απαιτητικό φωτισμό αθλητικών χώρων με τους προβολείς υψηλής φωτεινότητας. 

ΤΑ ΝΕΑ HIGHLIGHT

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ανακαλύψτε τα τελευταία highlight μας για απαιτητικά έργα φωτισμού υπαίθριων χώρων: τα νέα φωτιστικλά STREETLIGHT FLEX για φωτισμό δρόμων και υπαίθριων χώρων, καθώς και τα νέα FLOODLIGHT MAX και FLOODLIGHT COMPACT για φωτισμό αθλητικών εγκαταστάσεων βάσει υψηλών απαιτήσεων.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ PROJECTS ΣΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ  από τον κατάλογο

Ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Τα φωτιστικά LED μας είναι εντυπωσιακά για την απλή εγκατάσταση, την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την υψηλή ποιότητα φωτός - σε πολύ καλή αναλογία τιμής/απόδοσης και με εγγύηση έως 5 ετών. Αυτό συμπληρώνεται από μια υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών και πωλήσεων, ώστε να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε όπου κι αν βρίσκεστε. Όλες οι πληροφορίες προϊόντος είναι επίσης διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το σύστημα φωτισμού σας - από την αρχική συμβουλευτική έως την τεχνική υποστήριξη.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης